Μανωλόπουλος: «Δεν εκτελέσαμε τίποτα σωστά, το Λαύριο έπαιξε πιο δυνατά»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε πως για 30 λεπτά ο Ήφαιστος ήταν καλύτερος, όμως στο κομμάτι της τακτικής οι παίκτες του δεν εκτέλεσαν τίποτα σωστά, ενώ στάθηκε στην εμφάνιση του Λαυρίου στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Ο προπονητής του Ηφαίστου είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Λαύριο και τον κόουτς Σερέλη για τη νίκη, όπως επίσης να ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά στο παιχνίδι, για τριάντα λεπτά ήμασταν καλύτεροι, αλλά το παιχνίδι διαρκεί σαράντα λεπτά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν κάναμε τίποτα. Είμαστε μια ομάδα που παίζει με τακτική, δεν εκτελέσαμε τίποτα σωστά. Το Λαύριο στην τελευταία περίοδο έπαιξε πολύ πιο δυνατά από εμάς.

Όσες φορές προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι στην επίθεση, όπου η τακτική ήταν ξεκάθαρη να πάει η μπάλα μέσα γιατί το Λαύριο έπαιζε με δύο ημίψηλα παιδιά, δεν πήγε ποτέ μέσα. Τουλάχιστον όσες φορές προσπαθήσαμε να το κάνουμε. Κι όταν πήγε, δεν εκτελέσαμε τη συνέχεια. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη, είναι η αρχή. Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούμε».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ν. ΠΡΟΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
Tzimas Home Accessories
Τέχνης εργαστήρι
Ποδήλατο Γιαννούλη

VIDEOS