Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μαζί με τα παιδιά πριν το ντέρμπι (ΦΩΤΟ)

παίκτες αιωνίων

Οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας , Θεοφάνης Μαυρομάτης και Γιάννης Μπουζούκης εκπροσώπησαν τον ΠΣΑΠ αλλά και τις ομάδες τους, πραγματοποιώντας επίσκεψη στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, στέλνοντας μήνυμα συναδελφικότητας λίγες μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

«Δεν είμαστε αντίπαλοι, είμαστε συναγωνιστές, με κοινό όραμα να γίνει το ποδόσφαιρο ένα με την κοινωνία. Γιατί για εμάς αν το ποδόσφαιρο δεν δίνει στην κοινωνία, δεν έχει και λόγο ύπαρξης». 
Αυτό το μήνυμα θέλησαν να περάσουν μιλώντας με μικρά παιδιά στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής οι Έλληνες άσοι των «ερυθρόλευκων» και των «πράσινων», τους οποίους είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι θαυμαστές τους.

Λίγες μέρες πριν το «αιώνιο» ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θέλησε να δείξει πως ο αθλητισμός αποπνέει χαρά, ευχαρίστηση και υγεία, με τους ποδοσφαιριστές να εξηγούν στα παιδιά ότι το μίσος, η βία και οι διαχωρισμοί δεν έχουν θέση ούτε στα γήπεδα, ούτε ανάμεσά τους.

Οι Κουρμπέλης, Μασούρας, Μαυρομάτης και  Μπουζούκης έκατσαν, λοιπόν, στις ίδιες θέσεις και μίλησαν στους μαθητές για την αξία να συνυπάρχουν ειρηνικά εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων κι ανεξάρτητα της ομάδας που υποστηρίζουν.

Με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΠ ευχαρίστησε τον Διευθυντή και τους Δασκάλους του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής για τη φιλοξενία που παρείχαν, τους επαγγελματίες παίκτες που αποδέχθηκαν το κάλεσμά του, τις ομάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τη συνεργασία τους και φυσικά τους μικρούς φίλους και τους κηδεμόνες τους, που «αγκάλιασαν» το εγχείρημα, ευχόμενος πως το «μήνυμα» εστάλη, καθώς «αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα»!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ποδήλατο Γιαννούλη
ΚΕΝΤΡΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Φροντιστήριο Κλασικό
WebCenter - Smart Internet Solutions

VIDEOS