Πέντε συμβουλές για να τρώτε ζάχαρη και να μην πάρετε κιλά

Σύμφωνα με την συγγραφέα του βιβλίου ‘Lean Habits for Lifelong Weight Loss’ και διαιτολόγο, Georgie Fear, το πως η ζάχαρη θα επηρεάσει τα κιλά σου έχει να κάνει με το πότε τρως τρόφιμα που την περιέχουν, αλλά και με τι την συνδυάζεις.

Για να χάσεις λοιπόν κιλά δεν είναι ανάγκη να ούτε να στερηθείς την ζάχαρη ούτε τα αγαπημένα σου γλυκά. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις 5 απλούς κανόνες.

  1. Προτίμησε προϊόντα με φυσικά σάκχαρα και όχι προστιθέμενη ζάχαρη: Ένα φρούτο, όπως η μπανάνα που περιέχει ζάχαρη, έχει πολλά θρεπτικά συστατικά κι έχει λιγότερες θερμίδες.
  2. Να καταναλώνεις τη ζάχαρη μαζί με φυτικές ίνες, πρωτεΐνη και καλά λιπαρά: Με αυτό τον τρόπο μειώνεται η απορρόφηση της ζάχαρης από τον οργανισμό κι έτσι δεν πεινάς μετά το φαγητό.
  3. Να τρως ζάχαρη λίγο πριν ή λίγο μετά το γυμναστήριο: Η γυμναστική μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό σου να απαλλαχθεί από την υπερβολική ζάχαρη για αυτό εκμεταλλεύσου το και φάε το γλυκό πριν πας γυμναστήριο!
  4. Μην βάζεις ζάχαρη στον καφέ: Η καφεΐνη εμποδίζει τον οργανισμό να επεξεργαστεί την ζάχαρη με αποτέλεσμα να παίρνεις κιλά πιο εύκολα.
  5. Πες ‘ναι’ στην κανέλα: Η κανέλα στα γλυκά και τα φαγητά βοηθά στη μείωση της ποσότητας των σακχάρων στο αίμα με αποτέλεσμα να χάνεις πιο εύκολα βάρος.

VIDEOS

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

George Coiffure
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
ACS ...σημαίνει courier
WebCenter - Smart Internet Solutions