ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ του ο Κουρουμπλής επικαλούμενος τον Ομπάμα!

Μια απίστευτη δικαιολογία χρησιμοποίησε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής για να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχθηκε σχετικά με την σκέψη που διατύπωσε για την “τιμωρία» σε όσους καρκινοπαθείς διαπιστωθεί ότι δεν έχουν υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις για τη νόσο.

“Δεν το είπα ως τιμωρία αλλά ως κίνητρο και αντικίνητρο. Αυτά λέει και ο Ομπάμα στις ΗΠΑ» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Υγείας.

“Ας δεχθούμε ότι ήταν ένα λάθος» συμπλήρωσε εκφράζοντας μια πικρία για τις αντιδράσεις που δημιούργησε η πρότασή του αυτή. “Το θέμα, όμως, συζητιόταν στις παραλίες και αυτό με ικανοποιεί» συμπλήρωσε.

“Εκεί έπρεπε να επικεντρωθεί το ζήτημα, όχι στο οτι δεν έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προσυμπτωματικών ελέγχων;» αναρωτήθηκε ο κ. Κουρουμπλής.

Ανακοίνωσε, πάντως, ότι μέσα στο Σεπτέμβριο θα κληθούν όλοι οι επιστημονικοί φορείς “να συζητήσουμε για το θέμα» λέγοντας, επίσης, ότι “δίνει μάχη» με το υπ. Οικονομικών και την Τρόικα για να πάνε τα φάρμακα για καρκινοπαθείς από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ στα νοσοκομεία.

crashonline.gr

VIDEOS

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
Galaxy Hotel
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.