Τα τέσσερα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στη δίαιτα

Η απώλεια βάρους είναι μία ανηφορική μάχη για αρκετό κόσμο. Αν προσπαθείτε να χάσετε κιλά, αλλά τελικά βλέπετε τα ρούχα σας να… στενεύουν, τότε μάλλον κάτι κάνετε λάθος.

Ειδικοί αποκαλύπτουν τα τέσσερα πιο συχνά λάθη που αρκετός κόσμος κάνει και τελικά δεν καταφέρνει να χάσει κιλά.

Αρνείστε ότι έχετε κακές διατροφικές συνήθειες

Αρκετοί επιλέγουν να κάνουν μία δίαιτα για σύντομο χρονικό διάστημα, που θα έχει κάποια αποτελέσματα, όμως έτσι δεν “χτυπούν» την καρδιά του προβλήματος. Η σωστή διατροφή και η άσκηση θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά και να αποκτήστε σωστές διατροφικές συνήθειες.

Δεν κοιμάστε αρκετά

Ο ύπνος έχει μεγάλη επίδραση στην διαδικασία απώλειας βάρους. Σύμφωνα με έρευνες, όσο δεν κοιμούνται σωστά τα βράδια τείνουν την επόμενη μέρα να καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες, προκειμένου να ανακτησουν τη χαμένη ενέργειά τους, με αποτέλεσμα ο δείκτης της ζυγαριάς να ανεβαίνει.

Έχετε στρες και τρώτε λανθασμένα φαγητά

Όλοι μας έχουμε παραδεχτεί ότι όταν είμαστε πιεσμένοι τρώμε γλυκά και λιπαρά φαγητά, απλώς γιατί τα συγκεκριμένα “ενεργοποιούν» τις ζώνες απόλαυσης στον εγκέφαλο και μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα.

Είναι σχεδόν ανέφικτο να εξαλείψουμε το στρες από τη ζωή μας, όμως μερικά απλά βήματα που θα βοηθήσουν να το μειώσουμε είναι το κλειδί για την απώλεια βάρους!

Θέλετε αποτελέσματα εδώ και τώρα

Οι γρήγορες δίαιτες δεν έχουν κανένα μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Χρειάζεται χρόνος, άσκηση και αλλαγή των λανθασμένων καθημερινών συνηθειών για να δείτε τη ζυγαριά να… κατεβαίνει!

VIDEOS

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.
Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Ποδήλατο Γιαννούλη