Ο ΠΟΙΟ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ AIR CONDITION ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ.

Thumbnail for 22245

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η χρήση του air condition θα γίνεται όλο και πιο συχνή.
Ωστόσο, ένα πράγμα που οι περισσότεροι δεν δίνουν καν…
σημασία είναι η συντήρηση και ο καθαρισμός του κυκλώματος ψύξης – θέρμανσης. Μπορεί να ακούγεται… βουνό, όμως η λύση είναι απλή και απαιτεί ελάχιστα λεπτά Με ένα απλό σπρέι που κοστίζει ελάχιστα χρήματα και ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης ο καθένας μπορεί να καθαρίσει το κύκλωμα του air conditionακόμα και από αυτούς που δεν γνωρίζουν πολλά, πολλά…
Το καλύτερο από όλα είναι να το επισημάνουμε στο service και ο ειδικός, να προχωρήσει στον καθαρισμό του κυκλώματος. Αν τώρα δεν θέλουμε να χρεωθούμε με επιπλέον χρήματα ή το service καθυστερεί, μπορούμε πολύ εύκολα και απλά να το κάνουμε μόνοι μας. Στην αγορά υπάρχουν πολλά προϊόντα που αφορούν τον καθαρισμό του air condition. Αφού αγοράσουμε ένα τέτοιο προϊόν που κοστίζει κοντά στα 10-15 ευρώ, διαβάζουμε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τις ακολουθούμε προσεκτικά.
Σε λίγα λεπτά καθαρίζει το κύκλωμα
Η διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό καθώς με αυτό τον τρόπο θα απομακρυνθούν μύκητες και βακτήρια που είναι βλαβεροί για τον οργανισμό. Να σημειώσουμε επίσης (αν και αυτό σίγουρα θα το ελέγξει ο επισκευαστής του αυτοκινήτου) να αλλάζουμε όπως αναφέρεται στο book service το φίλτρο σωματιδίων καθώς και του φίλτρου γύρης για καθαρότερο αέρα εντός της καμπίνας.
Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε πόσο απλά μπορείτε μόνοι σας και χωρίς κόπο αλλά και ειδικές γνώσεις να καθαρίσετε τις σωληνώσεις στο αυτοκίνητό σας.

ΠΗΓΗ

VIDEOS

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Νίκος Τριανταφύλλου
Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ
Φροντιστήριο Κλασικό
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων