Μητέρα θηλάζει το γιο της για πρώτη φορά μετά τη μαστεκτομή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Thumbnail for 21568

H μαγεία του θηλασμού αναδεικνύεται μέσα από τις συγκλονιστικές εικόνες που τράβηξε η γνωστή φωτογράφος Kate Murray και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η ιδιαιτερότητα της μητέρας στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, είναι ότι ήδη από την περίοδο της κύησής της είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού στο τρίτο στάδιο.

Αυτός είναι ο ορισμός της δύναμης, της αγάπης και της αγνής ομορφιάς», γράφει η φωτογράφος.

Η διαδικασία της χημειοθεραπείας είχε ξεκινήσει για τη νεαρή μητέρα παράλληλα με την εγκυμοσύνη, την 36η εβδομάδα, όπως ακριβώς και η μαστεκτομή και παρά τα ρίσκα για την υγεία του μικρού της αγοριού κατόρθωσε όχι μόνο να το φέρει υγιές στον κόσμο αλλά και να παλέψει για τη ζωή της με επιτυχία.

Η στιγμή του θηλασμού αποτελεί για κάθε γυναίκα ιδιαίτερη στιγμή, όμως, για τη συγκεκριμένη ήταν μάλλον μοναδική και ιερή. Η καρδιά μου έσπασε και δημιουργήθηκε από την αρχή την ίδια στιγμή όταν συνέβη αυτό» δηλώνει η μητέρα.

Η φωτογράφος έσπευσε να κοινοποιήσει αυτή τη σπάνια στιγμή και παρακάλεσε τους διαδικτυακούς φίλους της να προσεύχονται για αυτή την οικογένεια και για το κοινό τους ταξίδι.

Kate Murray photography

VIDEOS

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
ΗΠΕΙΡΟΣ OIL
Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο
Ποδήλατο Γιαννούλη