Πώς ένα αβγό στη σαλάτα δημιουργεί ασπίδα κατά του καρκίνου

Thumbnail for 19787

Προσθέτοντας ένα αβγό στη σαλάτα σας μπορείτε
να ενισχύσετε σημαντικά την δυνατότητα απορρόφησης από τον οργανισμό όλων των θρεπτικών συστατικών των λαχανικών.

Συγκεκριμένα, πρόσφατη μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η πρόσληψη καροτενοειδών που προέρχονται από ντομάτες, μαρούλια και καρότα αυξάνεται κατά εννιά φορές όταν συνοδεύεονται με αβγό.

Τα καροτενοειδή περιέχονται σε κόκκινου, πορτοκαλί και κίτρινου χρώματος λαχανικά και φρούτα και ενεργούν ως αντιοξειδωτικά τα οποία βοηθούν στην προστασία του οργανισμού απέναντι στον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις.

Πηγή

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΗΠΕΙΡΟΣ OIL
ACS ...σημαίνει courier
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων