5 τροφές για μεγάλη διάρκεια ζωής! (Βίντεο)

Thumbnail for 18853

Έχετε ακούσει για τον Bernando Lapallo; Γεννήθηκε το 1901 και είναι ακόμα ζωντανός στην ηλικία των 113 ετών (114 ετών ήδη). Μοιράζεται μαζί μας τα 5 μυστικά του, για μεγάλη διάρκεια ζωής, που τον κράτησαν ζωντανό σε όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Bernardo λέει ότι δεν αρρώστησε ούτε μια φορά στη ζωή του.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο ίδιος αποφεύγει να τρώει κόκκινο κρέας και καταναλώνει βιολογικά τρόφιμα.

Επιπλέον, ορισμένα από τα πολύ σημαντικά συστατικά στη διατροφή του είναι

το μέλι, το σκόρδο, η κανέλα, η σοκολάτα και το ελαιόλαδο.

Λέει, επίσης, ότι αυτό το είδος της διατροφής είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του, ο οποίος εργαζόταν ως γιατρός.

ΣκόρδοΤο σκόρδο έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές ηπείρους ως φαρμακευτικό φυτό. Έχει αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που έχει αποδειχθεί ότι λειτουργούν αποτελεσματικά, χωρίς παρενέργειες.

Μέλι
Το μέλι, το καλύτερο γλυκαντικό της φύσης έχει παρουσιαστεί στο blog μας αρκετές φορές για τα υπέροχα αποτελέσματά του. Εάν χρειάζεστε μια γλυκαντική ουσία, τότε ο θρύλος των 113 ετών σας προτρέπει να την βάλετε στη διατροφή σας.

Κανέλα
Η κανέλα είναι ένα δημοφιλές ενισχυτικό τροφών και, ενώ εκχυλίσματα από το φλοιό του δέντρου κανέλα έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά ως φάρμακο σε όλο τον κόσμο, η δύναμη της κανέλας που μπορείτε να αγοράσετε σε καταστήματα μπορεί να μειώσει τη χοληστερίνη του αίματος και να βοξθήσει στην πρόληψη της εμφάνισης του διαβήτη.

ΣοκολάταΔεν ονομάζεται τυχαία τροφή των θεών . Και αν νομίζετε ότι οι σοκολάτες είναι μόνο για τα παιδιά, κάνετε λάθος. Ο LaPallo λέει ότι είναι ένα ζωτικής σημασίας συστατικό αν θέλετε να έχετε μια μακρά διάρκεια ζωής.

Ελαιόλαδο
Πόλεμοι έχουν γίνει για την ελιά και το λάδι της. Δεν αστειευόμαστε. Σήμερα, όμως, μπορείτε να αγοράσετε εύκολα λάδι σε παντοπωλεία και δεν είναι καθόλου ακριβό . Ενσωματώστε το στην καθημερινή διατροφή σας και αισθανθείτε τη διαφορά.

Read more: http://.com/tag/bernardo-lapallo-diet/#ixzz3XIEMKOWq
Follow us: AchiKhasi on Facebook

Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες:

Πηγή:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

VIDEOS

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
Φροντιστήριο Κλασικό
WebCenter - Smart Internet Solutions
Tzimas Home Accessories