O 29χρονος Έλληνας που βρήκε το «μυστικό» για να διπλασιάσει τη διάρκεια ζωής του φρέσκου ψαριού

Μια καινοτομία η οποία έρχεται να ταράξει τα νερά του κλάδου των τροφίµων γενικότερα, προσφέροντας την ίδια στιγµή ένα µεγάλο αβαντάζ στον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας, και δη στον τοµέα των εξαγωγών, παρέχει η SuSea, συνιδρυτής της οποίας είναι ο 29χρονος Μάριος Χρυσολούρης. Με σύµµαχο µια έρευνα η οποία διήρκεσε πάνω από µία 10ετία, η SuSea […]

Μια καινοτομία η οποία έρχεται να ταράξει τα νερά του κλάδου των τροφίµων γενικότερα, προσφέροντας την ίδια στιγµή ένα µεγάλο αβαντάζ στον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας, και δη στον τοµέα των εξαγωγών, παρέχει η SuSea, συνιδρυτής της οποίας είναι ο 29χρονος Μάριος Χρυσολούρης. Με σύµµαχο µια έρευνα η οποία διήρκεσε πάνω από µία 10ετία, η SuSea διπλασιάζει τη διάρκεια ζωής του φρέσκου ψαριού µε...

Source


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: itspossible.gr



VIDEOS

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Carbon Off - Ιωάννινα
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
Galaxy Hotel
George Coiffure