Σουηδία: Αλυσίδα ξενοδοχείων προσφέρει «αποζημίωση διαζυγίου»

Σουηδία: Αλυσίδα
Αποζημίωση στα παντρεμένα ζευγάρια τα οποία χωρίζουν προτού περάσει ένας χρόνος από τη διαμονή τους στα καταλύματά της, προσφέρει μία αλυσίδα ξενοδοχείων στη Σουηδία.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ομίλου Countryside Hotels, η οποία αποσκοπεί στο να ενθαρρύνει τους συζύγους να περνούν χρόνο μαζί προκειμένου να ξεπερνούν τα προβλήματά τους, σύμφωνα με τον σουηδικό ιστότοπο NWT και όπως αναφέρει το BBC.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, εφόσον ο γάμος διαλυθεί εντός έτους από τις διακοπές του ζευγαριού σε κάποιο από τα ξενοδοχεία του ομίλου, οι πρώην πλέον σύντροφοι μπορούν να λάβουν ως αποζημίωση το κόστος δύο διανυκτερεύσεων.

Για να δικαιούται να διεκδικήσει αποζημίωση, το ζεύγος οφείλει απλώς να δηλώσει κατά την κράτηση ότι είναι παντρεμένο και, μετά από το διαζύγιο, να καταθέσει τα σχετικά έγγραφα του δικαστηρίου.
Όπως ανέφερε η διευθύντρια ενός εκ των ξενοδοχείων, Πέτρα Φάγκρελ Γιάνσον, ένα ταξίδι συχνά είναι αυτό που χρειάζονται οι άνθρωποι, για να ξεπεράσουν τα οικογενειακά τους προβλήματα.
«Ο καθένας χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για τη σχέση του και ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα», πρόσθεσε, εκτιμώντας ότι η ιδιαίτερη αυτή προσφορά, δεν θα ζημιώσει την εταιρεία.
naftemporiki.gr

VIDEOS

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Νίκος Τριανταφύλλου
Galaxy Hotel
Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ
Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο