Το πιο αποδοτικό franchise έρχεται στα Γιάννενα

 
Συνέντευξη με τον κ. Παναγιώτη Κεντιστό, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ
grapsas pagrati-Κύριε Κεντιστέ, αντέχει το franchise στην κρίση?
-Το θετικό της κρίσης είναι ότι πετάει έξω αυτούς που παρέχουν χαμηλή ποιότητα στους «πελάτες» τους για το εύκολο κέρδος. Αν παρέχεις άριστο προϊόν, κάτι που δεν θα βρουν αλλού, τότε οι άνθρωποι θα έρθουν σε σένα. Αυτές οι επιχειρήσεις και αυτά τα franchise έχουν μέλλον στην κρίση. Εμείς, όχι μόνο δεν πέσαμε το 2012 αλλά σημειώσαμε αύξηση δικτύου 27% και κάτι ανάλογο αναμένουμε και για το 2013.
- Γιατί να γίνει κάποιος franchisee του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ;
- Τα «ΓΡΑΨΑ» δεν είναι κοινά Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Το μέσο «ΓΡΑΨΑ» έχει με στοιχεία Μητρώου Μαθητών που είναι φορολογικό βιβλίο, πάνω από 350 σπουδαστές κάθε χρόνο. Κι αυτό, τη στιγμή που το μέσο άλλο φροντιστήριο έχει πολύ λιγότερους σπουδαστές, 100-150. Είναι το Νο 1 στους νέους ενήλικες από το 1984, ένα κοινό πιο απαιτητικό από  τα παιδιά, ένα κοινό που συγκεντροποιείται στην υψηλή ποιότητα και τιμωρεί τις δήθεν καλές υπηρεσίες. Θα γνωρίζετε ότι έχουμε βραβευθεί από την Ελληνο-Αμερικανική Ένωση και το Γαλλικό Ινστιτούτο. Γι΄ αυτό δεν μας αγγίζει η κρίση!
- Ο νέος franchisee σας χρειάζεται να έχει προηγούμενη σχετική εμπειρία;
- Όχι. Πέραν της εκπαίδευσης στα εγχειρίδια λειτουργίας μας, θα πρέπει να υπολογίζει στη συνεχή υποστήριξη των στελεχών «ΓΡΑΨΑ» που είναι δίπλα στο franchisee 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο. Επίσης, ο νέος franchisee μας θα καρπωθεί τα οφέλη του brand ΓΡΑΨΑ. Στην Αθήνα και στην Πάτρα είμαστε 1οι στην προτίμηση του κοινού μας και, με επίσημα στοιχεία, από τους πρώτους σε διαφημιστική δαπάνη στον κλάδο μας
- Ακούσαμε κάτι πρωτοποριακό, ότι δίνετε και Εγγύηση Επιτυχίας. Ισχύει;
- Ναι, είναι πρωτότυπο αλλά ισχύει. Είναι η Εγγύηση GRAPSA-100. Πιστεύουμε πρώτοι, εμείς, στο franchise «ΓΡΑΨΑ» και θέλουμε να εμψυχώσουμε το νέο franchisee μας, να τον διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε κοντά του και δεν πρόκειται να αποτύχει, έχοντας μια πολύ δυνατή «συνταγή», τη συνταγή «ΓΡΑΨΑ» στα χέρια του! Με κερδοφορία και γρήγορη απόσβεση.
Αν την 1η κιόλας χρονιά, δεν εγγράψει το νέο εκπαιδευτήριο, τουλάχιστον 100 σπουδαστές, τότε δεν πληρώνει ούτε 1€ για royalties. Δεν θα ακούσετε πουθενά αλλού κάτι τέτοιο.
grapsas kentistos- Γιατί ενδιαφέρεστε ειδικά για τα Γιάννενα;
- Τα Ιωάννινα είναι μια από τις 5 πόλεις της περιφέρειας για τις οποίες έχουμε εκπονήσει ειδικό business plan. Σ’  αυτές τις πόλεις το μοντέλο «ΓΡΑΨΑ» θα γνωρίσει μια πολύ ισχυρή ανάπτυξη με αρκετές 100δες σπουδαστές. Εκτός από την Αθήνα είμαστε και στην Πάτρα με 2 μεγάλα εκπαιδευτήρια. Δεν σκοπεύουμε να γεμίσουμε την Ελλάδα με μικρά «μαγαζάκια», αλλά σε επιλεγμένους δήμους, με επιλεγμένους συνεργάτες να φτιάξουμε νέες δυνατές εκπαιδευτικές μονάδες. Και, σημειώστε, όχι με μεγάλο αρχικό κεφάλαιο.
- Ποιος είναι ο ιδανικός franchisee για σας;
- Δεν ψάχνουμε για «επιχειρηματίες». Αναζητούμε ανθρώπους μορφωμένους, με αγάπη για την εκπαίδευση και δυναμικούς. Άνδρες και γυναίκες που επιδιώκουν να δραστηριοποιούνται σε ένα συνεργατικό περιβάλλον, με σχέσεις ακεραιότητας και ειλικρίνειας. Αν κάποιος/α αναγνωρίζει τον εαυτό του σ’ αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε το franchise ΓΡΑΨΑ είναι γι΄ αυτόν μια πραγματική επιχειρηματική ευκαιρία!

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ
ACS ...σημαίνει courier
Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA