Εναλλακτικά σενάρια επαγγελματικής διεξόδου: Επιχειρηματικότητα, νέες μορφές εργασίας, εργασία στο εξωτερικό

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο σεμινάριο του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society! Είναι γεγονός πως η αγορά εργασίας μεταβάλλεται διαρκώς και μάλιστα με ραγδαίους ρυθμούς. Η οικονομική κρίση μπορεί αρχικά να έπληττε κυρίως άνεργους, όσους δεν είχαν εργασιακή εμπειρία ή χαμηλής βαθμίδας εργαζόμενους, πλέον όμως είναι εμφανές πως μεσαία και υψηλόβαθμα στελέχη αντιμετωπίζουν τους ίδιους κινδύνους.Απάντηση σε αυτό το αδιέξοδο είναι η λέξη «ευελιξία». Οι παραδοσιακές μορφές εργασίας χάνονται και η υπαλληλική νοοτροπία που είχε εδραιωθεί στην συνείδηση αρκετών ίσως πλεόν είναι επιτακτικό να εξαλειφθεί.

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, Equal Society- Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών, αντιλαμβανόμενος το νέο εργασιακό τοπίο που διαμορφώνεται σταδιακά στην Ελλάδα, πραγματοποιεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, την τέταρτη πράξη του κύκλου δωρεάν σεμιναρίων συμβουλευτικής καριέρας «Πυξίδα» με κεντρικό τίτλο «Εναλλακτικά σενάρια επαγγελματικής διεξόδου: Επιχειρηματικότητα, νέες μορφές εργασίας, εργασία στο εξωτερικό». Ομιλητές:

Η Κατερίνα Φλάκα προϊσταμένη της ειδικής υπηρεσίας Eures,

Ο Δημήτρης Τσίγκος, Πρόεδρος του Ελληνικού & Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών,

Η Εύη Φουντουλάκη από την Computer Academy

Η Κωνσταντίνα Κονιδάρη, εργατολόγος, ειδική στις νέες μορφές εργασίας, θα δώσουν την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν για τις εναλλακτικές μορφές απασχόλησης, την αξία της επιχειρηματικότητας και πως αναζητούμε οργανωμένα και μεθοδικά μια νέα καριέρα στο εξωτερικό.

Η Ελισάβετ Γεωργίου, σύμβουλος Καριέρας του Be Your Self.

Συντονιστής το σεμιναρίου ο δημοσιογράφος Σπύρος Φρεμεντίτης.

Ξεχωριστή πρόκειται να είναι η παρουσία του Ηλία Βροχίδη ενός ανθρώπου που είχε την τύχη να δει 27 φορές την πανσέληνο από την Ανατολή. Ο Βροχίδης έκανε το όνειρό του πραγματικότητα , κατάφερε μέσα σε 800 μέρες να ανακαλύψει την δική του Ιθάκη. Μέσα στα 2 χρόνια και 2,5 μήνες ταξίδεψε σε 14 χώρες της Ανατολής με μια μοτοσικλέτα!

«Παίρνοντας όποιο κομμάτι μου αρέσει από κάθε εικόνα, δημιουργώ το παζλ της δικής μου ψυχής, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου. [...]Βέβαια ένα τέτοιο ταξίδι γίνεται όχι μόνο για να εξερευνήσει κανείς τον κόσμο γύρω του, αλλά πρώτα από όλα για να εξερευνήσει τον ίδιο του τον εαυτό». Αυτά καταγράφει ο «μοναχικός ταξιδιώτης» στο βιβλίο του « 27 πανσέληνοι στην Ανατολή» και πραγματικά τι ποιο όμορφο για έναν άνθρωπο από το να κυνηγάει και να κάνει πράξη τα όνειρά του.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, στις 18.00-20.00 στο χώρο του ιδιωτικού κολεγίου BCA στην οδό Δημητρέσσα 4, πλησίον του ξενοδοχείου Χίλτον. Θα γίνουν κληρώσεις δώρων.

(Η οδός Δημητρέσσα είναι κάθετη της οδού Μιχαλακοπούλου. Για την πρόσβαση στο κολέγιο εξυπηρετεί το μετρό στάση Ευαγγελισμός).

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε στην Equal Society

Tηλ. 211-7051841 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Το Σουβλάκι του Πασά
Tzimas Home Accessories
Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο