Η σημασία του προδότη

bet ph ggreeccee

Από το 2010 στην Ελλάδα ζούμε τρομακτικές καταστάσεις. Μια αόρατη δύναμη μας επέβαλε μέτρα δυσβάσταχτα και απάνθρωπα. Χιλιάδες αυτοκτονίες, και ένα πολιτικό δικαστικό και δημοσιογραφικό προσωπικο να υπηρετεί ξένα συμφέροντα. Ο λαός ανίκανος να τους αντιμετωπίσει. Η έλειψη διανοούμενων καλλιτεχνών και ευπατρίδηδων είναι μια μεγάλη αλήθεια.

Απο τη δεκαετία του 90 και μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου το υπόδουλο προσωπικό πήρε τα ηνία στα χέρια του. Το ΠΑΣΟΚ που ο Ελληνικός λαός ακολούθησε και στήριξε και έμαθε να βασίζετε σε αυτό ,μετατράπηκε σε ένα νεο φιλελεύθερο μόρφωμα. Τα υπόλοιπα κόματα ανίκανα και αυτά να αντιληφθούν τις στιγμές και την ιστορικότητα τους σύρθηκαν σε αυτό που πάντα κάναν YES σε όλα στους τοκογλύφους ξένους και ντόποιους.

Από νωρίς λοιπόν οι τοκογλύφοι είχαν στρώσει γτο δρόμο για την κατοχή της χώρας.Η διάλυση άρχισε από ανίκανους ,πουλημένους , πολιτικούς, τραπεζίτες και δημοσιογράφους. Αυτοι η κατηγορία αδίστακτων υπαλήλων έκανε τη δουλειά της.

Ο λαός δοκίμασε την Αριστερά. Αυτό έγινε το πιό σύντομο ανέκδοτο-Αριστερή κυβέρνηση- Αγνόησε την εντολή για ρίξη ,αγνόησε το βροντερό ΟΧΙ του δημοψιφίσματος και λεχωσε τη χώρα πιο βαθειά στα σκατά και την κατόχη.

Μόνοι και απελπισμένοι οι Έλληνες περιμένουν το μοιραίο. Ψεύτικα λόγια για ανάπτυξη σε μια χώρα που χάνει πλυθησμό δραματικά .Συντελείτε ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ . Ο πλυθησμός συρικνώνετε δραματικά. Το σχέδιο στην αρχή ήταν ίσως να πάρουν το -οικόπεδο- στην πορεία άφου είδαν τόσο πρόθυμο το ντόπιο προσωπικό να πιεί αίμα.γιατί όχι και από τους τοκογλύφους.

Η Ιστορία θα πρέπει να είναι αμείλικτη για όλους αυτούς που συμμετείχαν και συμμετέχουν σε αυτή την Γενοκτονία. Το μόνο που μας μένει είναι η Ιστορία,αλλά αυτοί πιστεύουν ότι θα την ελέγχουν.

Έβγαλε βρώμα η Ιστόρία όμως.

Το ξεπούλημα όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας η εξαθλίωση και οι αυτοκτονίες απελπισμένων συμπολιτών μας πρέπει να γίνει γνωστό ,να σωθούν τουλάχιστον άλλοι Λαοί από αυτές τις συμμορίες. Όπως η θυσία των Ελλήνων στο Μαραθώνα άλλαξε τη μοίρα του δυτικού κόσμου έτσι και σήμερα η θυσία των Ελλήνων στο βωμό των τοκογλύφων ωφείλουν και πρέπει να το διαδώσουν όλοι.

Ας σωθεί κάποιος άλλος λαός από αυτή την αδίστακτη συμμορία. Η Ελλάς πεθαίνει και δεν υπάρχουν προδότες.Δεν υπάρχουν προδότες γιατι για να όνομάσεις κάποιον προδότη πρέπει να αισθάνεται Έλληνας και πατριώτης,

Το προσωπικό που αναφερόμαστε δεν αισθάνθηκε ποτέ έτσι. Θα αναφέρουμε χαρακτηριστικό παράδειγμα την πώληση του ΟΠΑΠ (Ανέκδοτο,ήρθαν οι ξένοι να μετράνε τα λεφτά) Γιατί μόνο αν βαριέσαι να μετράς λεφτά πουλάς τον ΟΠΑΠ. Στην χώρα ανθεούν τα παιχνίδια στον Stoiximan και αυτοι πουλούν οτι πιό προσιδοφόρο.

Βέβαια υπάρχει και αυτό που αναφέραμε πιο πάνω ,υπάλληλοι είναι την δουλειά τους κάνουν. Στην παγκόσμια ιστορία ποτέ Εθνος δεν άντεξε τόσα πολλά.Ποτέ Έθνος δεν αποδεκατίστηκε έτσι.Γνωρίζαμε τα σχέδια γενοκτονιών της στρατιωτικής σχολής του ΜΟΝΑΧΟΥ του προπερασμένου αιώνα,

Τώρα δεν χρειάζονται σφαίρες φτάνουν οι υπάλληλοι.

Άξιος ο μισθός τους.

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

George Coiffure
Tzimas Home Accessories
WebCenter - Smart Internet Solutions
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA