ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΗΠΟΑΡΔΕΥΤΙΚΗ - ΜΠΑΡΜΠΙΣΗΣ Ι. - ΔΕΒΕΚΟΣ Μ. Ο.Ε.

agrotiki kipo lgΛεωφόρος Γράμμου 26
Ιωάννινα
26510-64530
www.mykipos.gr

 

Η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΙΣΗΣ Ι. - ΔΕΒΕΚΟΣ Μ. Ο.Ε. με το διακριτικό τίτλο ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΗΠΟΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ιδρύθηκε το 1998 με έδρα τα Ιωάννινα και δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό-μελέτη-κατασκευή έργων πρασίνων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, καθώς και στην εμπορία γεωργικών εφοδίων.

 Το έμπειρο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΗΠΟΑΡΔΕΥΤΙΚΗΣ αναλαμβάνει το σχεδιασμό-διαμόρφωση στον περιβάλλοντα χώρο κατοικιών, αθλητικών εγκαταστάσεων, γηπέδων,πάρκων αναψυχής, επαγγελματικών χώρων, με άλλες ολοκληρωμένες και λειτουργικές προτάσεις. 

Η εταιρεία ειδικεύεται στην εγκατάσταση χλοοτάπητα (σπορά ή έτοιμος), καθώς και στην κατασκευή πέτρινων μονοπατιών, συντριβανιών, βραχοκήπων, με έντονη την παρουσία του υδάτινου στοιχείου (τεχνητές λίμνες, καταρράκτες) και η δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δέντρων, θάμνων και φυτών, εγγυάται την αρμονία και αισθητική του κήπου σας. Σχεδιάζει, προμηθεύει και τοποθετεί αρδευτικά δίκτυα και συστήματα αυτόματης διαχείρισης αυτών.

Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής αρδευτικού εξοπλισμού και η χρησιμοποίηση των πιο αξιόλογων και ποιοτικών υλικών ποτίσματος εγγυάται την άριστη και μαχροχρόνια λειτουργία του αρδευτικού συστήματος.

More in this category: « ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ