ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πλώρη ανόδου στη Β’ Εθνική έβαλε ο Πύρρος Ιωαννίνων!

Η ανδρική ομάδα του Πύρρου Ιωαννίνων Water Polo κατάφερε να προκριθεί πρώτη από τον όμιλο του Βόλου στην τελική φάση που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στη Β Εθνική ανδρών. Η γιαννιώτικη ομάδα με γηγενείς, αλλά και ξένους παίχτες, απέδωσε πάρα πολύ καλά και στα τρία παιχνίδια που έδωσε με αποτέλεσμα τα δύο να είναι νικηφόρα και το ένα ισοπαλία. Από την ομάδα του Πύρρου Ιωαννίνων ζήτησαν απ’ όλους τους Ηπειρώτες να αγκαλιάσουν το άθλημα του πόλο και να στηρίξουν την ομάδα να ανέβει στη Β Εθνική ανδρών!

Η ανδρική ομάδα του Πύρρου Ιωαννίνων Water Polo κατάφερε να προκριθεί πρώτη από τον όμιλο του Βόλου στην τελική φάση που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στη Β Εθνική ανδρών.

Η γιαννιώτικη ομάδα με γηγενείς, αλλά και ξένους παίχτες, απέδωσε πάρα πολύ καλά και στα τρία παιχνίδια που έδωσε με αποτέλεσμα τα δύο να είναι νικηφόρα και το ένα ισοπαλία.

Από την ομάδα του Πύρρου Ιωαννίνων ζήτησαν απ’ όλους τους Ηπειρώτες να αγκαλιάσουν το άθλημα του πόλο και να στηρίξουν την ομάδα να ανέβει στη Β Εθνική ανδρών!


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.grΕπίσης σας Προτείνουμε...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS