ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το τουρνουά της ΔΩΔΩΝΗ (video)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου Κ8 και Κ6 που διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ στις εγκαταστάσεις Soccer World στο 6ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών. Περισσότερα από 500 παιδάκια των Ακαδημιών της πόλης έδωσαν για ένα διήμερο αγώνες, όπου χάρηκαν το ποδόσφαιρο και δημιούργησαν φιλίες και δεσμούς με συμπαίκτες και αντιπάλους. Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ επιβράβευσε τη συμμετοχή των παιδιών με μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα και σοκολατούχο γάλα ΔΩΔΩΝΗ, ενώ με αφορμή τη λήξη της τουρνουά μίλησαν ο εκπρόσωπος της γαλακτοβιομηχανίας κ. Κεΐσογλου και ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, Βασίλης Ευθυμίου, που συνεχάρησαν τους μικρούς αθλητές για τις πολύ όμορφες στιγμές που πρόσφεραν. Δείτε τα σχετικά βίντεο

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου Κ8 και Κ6 που διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ στις εγκαταστάσεις Soccer World στο 6ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών. Περισσότερα από 500 παιδάκια των Ακαδημιών της πόλης έδωσαν για ένα διήμερο αγώνες, όπου χάρηκαν το ποδόσφαιρο και δημιούργησαν φιλίες και δεσμούς με συμπαίκτες και αντιπάλους.

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ επιβράβευσε τη συμμετοχή των παιδιών με μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα και σοκολατούχο γάλα ΔΩΔΩΝΗ, ενώ με αφορμή τη λήξη της τουρνουά μίλησαν ο εκπρόσωπος της γαλακτοβιομηχανίας κ. Κεΐσογλου και ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, Βασίλης Ευθυμίου, που συνεχάρησαν τους μικρούς αθλητές για τις πολύ όμορφες στιγμές που πρόσφεραν.

Δείτε τα σχετικά βίντεο


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.grΕπίσης σας Προτείνουμε...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS