ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αφαίρεση 1 βαθμού στην Κασσιόπη σε κάθε ματς, λόγω οφειλών

Από 1 βαθμό θα χάνει η ΠΑΕ Κασσιόπη Κέρκυρα για κάθε ματς στο οποίο θα παίζει χωρίς να έχει τακτοποιήσει ληξιπρόθεσμες οφειλές της προς παίκτες. Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε την Παρασκευή (21/6) από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League. Αναλυτικότερα, η απόφαση είναι η εξής: Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε την παρακάτω απόφαση: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Α.O. ΚΑΣΣΙΟΠΗ αφαίρεση 1 βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα αυτής και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η ένδικη οφειλή αυτής (αφορά το αδίκημα του άρθρου 23 παρ.2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ – ληξιπρόθεσμες οφειλές).

Από 1 βαθμό θα χάνει η ΠΑΕ Κασσιόπη Κέρκυρα για κάθε ματς στο οποίο θα παίζει χωρίς να έχει τακτοποιήσει ληξιπρόθεσμες οφειλές της προς παίκτες.

Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε την Παρασκευή (21/6) από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League.

Αναλυτικότερα, η απόφαση είναι η εξής:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε την παρακάτω απόφαση:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Α.O. ΚΑΣΣΙΟΠΗ αφαίρεση 1 βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα αυτής και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η ένδικη οφειλή αυτής (αφορά το αδίκημα του άρθρου 23 παρ.2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ – ληξιπρόθεσμες οφειλές).


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.grΕπίσης σας Προτείνουμε...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS