ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Θεσμός το Zagori Basketball Camp

Από τις παρουσίες του

Από τις παρουσίες του αρχηγού της Εθνικής μπάσκετ Γιάννη Μπουρούση και του διεθνούς Βαγγέλη Μάντζαρη χαρακτηρίστηκε το φετινό Zagori Basketball Camp, που συμπληρώνει 28 συνεχόμενα χρόνια διεξαγωγής.

Πρόκειται για έναν θεσμό, από τους ελάχιστους σε αυτό το επίπεδο, πλησιάζοντας τις τρεις δεκαετίες ζωής, με χιλιάδες παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν για λίγες ημέρες στα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας και μάλιστα από κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Τόσο ο Γ. Μπουρούσης όσο και ο Β. Μάντζαρης μίλησαν για τις εμπειρίες που αποκομίζουν τα μικρά παιδιά με τη συμμετοχή τους σε αντίστοιχα camp, αλλά και για την Εθνική Ομάδα που τον ερχόμενο Σεπτέμβριο καλείται να δικαιώσει τις προσδοκίες στο Μουντομπάσκετ.

Η φετινή διεξαγωγή του camp έχει πολλά περισσότερα διαφορετικά στοιχεία από τα προηγούμενα, καθώς διεξάγεται ένα τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων από ολόκληρη τη χώρα. Όπως ανέφερε ο Γραμματέας του ΑΓΣΙ Νίκος Κασιούμης στόχος των διοργανωτών είναι κάθε χρόνο να γίνεται κάτι διαφορετικό και να έρχονται τα μικρά παιδιά σε επαφή με επαγγελματίες παίκτες που μπορούν να τους δώσουν μία διαφορετική διάσταση αλλά και την έμπνευση για να ασχοληθούν με το μπάσκετ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ELE.grΕπίσης σας Προτείνουμε...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS