ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πρωταθλήτρια η ομάδα του Κούζικ στη Β’ Ουκρανίας

Το Σάββατο (25/5) θα ολοκληρώσει ο Ορέστ Κούζικ τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ Ουκρανίας, με την Ντνίπρο να έχει κατακτήσει πολύ εύκολα το πρωτάθλημα και να ανεβαίνει κατηγορία. Η απονομή του τροπαίου έγινε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, απ’ όπου και η φωτογραφία. Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε σ’ αυτό το μικρό διάστημα που πήγε δανεικός στην Ντνίπρο, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Έκανε 10 συμμετοχές, στις οποίες είχε 4 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης συμμετείχε και σε 2 αγώνες του κυπέλλου Ουκρανίας. Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ντνίπρο θα αποφασιστεί από την ουκρανική ομάδα αν θα κάνει πρόταση εξαγοράς της ρήτρας του ποδοσφαιριστή ή [...]

Το Σάββατο (25/5) θα ολοκληρώσει ο Ορέστ Κούζικ τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ Ουκρανίας, με την Ντνίπρο να έχει κατακτήσει πολύ εύκολα το πρωτάθλημα και να ανεβαίνει κατηγορία. Η απονομή του τροπαίου έγινε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, απ’ όπου και η φωτογραφία.

Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε σ’ αυτό το μικρό διάστημα που πήγε δανεικός στην Ντνίπρο, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Έκανε 10 συμμετοχές, στις οποίες είχε 4 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης συμμετείχε και σε 2 αγώνες του κυπέλλου Ουκρανίας.

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ντνίπρο θα αποφασιστεί από την ουκρανική ομάδα αν θα κάνει πρόταση εξαγοράς της ρήτρας του ποδοσφαιριστή ή αν ο Κούζικ θα επιστρέψει το καλοκαίρι στα Ιωάννινα για να πρωταγωνιστήσει σε μία ακόμα άνοδο, αυτή τη φορά του ΠΑΣ Γιάννινα.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS