Με Κρίστισιτς και Μπακασέτα στην αποστολή η ΑΕΚ

Χωρίς τον τραυματία Κώστα Γαλανόπουλο (έκανε ατομικό πρόγραμμα), αλλά με δύο νέα πρόσωπα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον ΠΑΣ στα Γιάννενα τη Δευτέρα (19:30). Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε στην αποστολή τόσο τον Νέναντ Κρίστισιτς, που αποτελεί το μοναδικό (ως τώρα) χειμερινό απόκτημα της «Ένωσης», όσο και τον Τάσο Μπακασέτα που υπέγραψε ως το 2022 και τέθηκε ξανά εντός πλάνων ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας δεν είναι οι Έρικ Μοράν και Γιάννης Γιαννιώτας. Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστισιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Μπακασέτας, Πόνσε και Μπογέ. Η αποστολή της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος [...]

Χωρίς τον τραυματία Κώστα Γαλανόπουλο (έκανε ατομικό πρόγραμμα), αλλά με δύο νέα πρόσωπα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον ΠΑΣ στα Γιάννενα τη Δευτέρα (19:30).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε στην αποστολή τόσο τον Νέναντ Κρίστισιτς, που αποτελεί το μοναδικό (ως τώρα) χειμερινό απόκτημα της «Ένωσης», όσο και τον Τάσο Μπακασέτα που υπέγραψε ως το 2022 και τέθηκε ξανά εντός πλάνων ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας δεν είναι οι Έρικ Μοράν και Γιάννης Γιαννιώτας.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστισιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Μπακασέτας, Πόνσε και Μπογέ.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος για το 2019 με τον ΠΑΣ Γιάννινα#pasaek #aekfc #aekfcseason2018_19 #aekfamily pic.twitter.com/28bMGAEGco

— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) January 13, 2019


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS