Ενίσχυση στην άμυνα με Καπία για την Α.Ε. Καραϊσκάκη

Στην απόκτηση του Στέφανου Καπία προχώρησε η Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενισχύοντας μ’ έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή το κέντρο της άμυνάς της. Ο Καπίας είχε φορέσει στην αρχή της καριέρας του και τη φανέλα της Α.Ε. Γιάννενα. Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρονου (15/02/1984) κεντρικού αμυντικού, Στέφανου Καπία. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά στην μεγάλη ομάδα του Απόλλωνα και σε: Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΕ Γιάννενα, Βέροια, Εθνικό Γαζώρου, Αγροτικό Αστέρα και τελευταία ξανά στον Απόλλωνα Πόντου. Στέφανε, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας! Σημείωση: Στη φωτογραφία ο Στέφανος Καπίας (αριστερά) με τον τεχνικό [...]

Στην απόκτηση του Στέφανου Καπία προχώρησε η Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενισχύοντας μ’ έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή το κέντρο της άμυνάς της. Ο Καπίας είχε φορέσει στην αρχή της καριέρας του και τη φανέλα της Α.Ε. Γιάννενα.

Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρονου (15/02/1984) κεντρικού αμυντικού, Στέφανου Καπία.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά στην μεγάλη ομάδα του Απόλλωνα και σε: Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΕ Γιάννενα, Βέροια, Εθνικό Γαζώρου, Αγροτικό Αστέρα και τελευταία ξανά στον Απόλλωνα Πόντου. Στέφανε, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!

Σημείωση: Στη φωτογραφία ο Στέφανος Καπίας (αριστερά) με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Άρη Δράκο.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS