ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Περιοδεία Χρήστου Μαντά και Όλγας Νάσση σε χωριά του Πωγωνίου

Χωριά του Πωγωνίου επισκέφτηκαν το Σαββατοκύριακο οι υποψήφιοι βουλευτές Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Μαντάς και Όλγα Νάσση. Πιο συγκεκριμένα,  περιόδευσαν στο Σάββατο στο Καλπάκι, στα Δολιανά, στους Κουκλιούς, στο Μαζαράκι ενώ το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποίησαν κεντρική προεκλογική ομιλία στον Παρακάλαμο.

Την Κυριακή επισκέφτηκαν τα χωρά Βασιλικό, Κεφαλόβρυσο, Ωραιόκαστρο, Άγιος Κοσμάς, Βήσσανη και Δελβινάκι.

Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο, καθώς είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υποψήφιους και να τους εκθέσουν τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους. Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από τη δυνατότητα ελάφρυνσης των φορολογικών βαρών, αλλά και τις κοινωνικές πολιτικές που έχουν εφαρμοσθεί  μέχρι σήμερα.

Οι υποψήφιοι βουλευτές από τη μεριά τους ενημέρωσαν τους πολίτες για το φορολογικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία δίνοντας έμφαση στη διατήρηση του αφορολόγητου ορίου και στις φορολογικές ελαφρύνσεις που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση.

Επιπλέον, δόθηκαν τα επίσημα στοιχεία της μείωσης της ανεργίας αλλά και το σχέδιο για περαιτέρω μείωση της, ενώ στην κεντρική ομιλία στον Παρακλάμο υπήρχε η δυνατότητα να συζητηθεί πιο διεξοδικά το πλήρες πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και το έργο που πραγματοποιήθηκε στο Ν. Ιωαννίνων.

Οι υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν ότι «μπορούμε να πάμε μπροστά με το στοχευμένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, φορολογικών ελαφρύνσεων και στήριξης του κοινωνικού κράτους και να μην αφήσουμε τις πολιτικές δυνάμεις που δημιούργησαν ελλείμματα 25 δις (2009 ΝΔ) και έφεραν δυο καταστροφικά μνημόνια  (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που εκτίναξαν την ανεργία των νέων στο 60% και κατέστρεψαν το 25% του εθνικού μας πλούτου να μας γυρίσουν πίσω».

Τέλος συμπληρώσανε πως «προφανώς έχουμε κάνει λάθη και έχουμε αδυναμίες , έχουμε πάρει τα μηνύματα και μπορούμε τώρα στη νέα τετραετία να κάνουμε πολλά για τη κοινωνική πλειοψηφία».ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSONLINE.grΕπίσης σας Προτείνουμε...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS