ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό Δελτίο

Ειδήσεις από το αστυνομικό Δελτίο

-Συνελήφθη ο οδηγός που την Παρασκευή τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε ηλικιωμένη γυναίκα σε περιοχή της Θεσπρωτίας. Πρόκειται για 40χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίσθηκε στην περιοχή των Ιωαννίνων, όπου και συνελήφθη. -Στην ελληνοαλβανική μεθόριο η Αστυνομία συνέλαβε τρεις αλλοδαπούς με την κατηγορία της εισαγωγής και μεταφοράς ναρκωτικών στη χώρα. Οι συλληφθέντες νωρίτερα είχαν μεταφορτώσει σε εγκαταλειμμένο

www.ert.gr


Ειδήσεις από το αστυνομικό Δελτίο

-Συνελήφθη ο οδηγός που την Παρασκευή τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε ηλικιωμένη γυναίκα σε περιοχή της Θεσπρωτίας. Πρόκειται για 40χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίσθηκε στην περιοχή των Ιωαννίνων, όπου και συνελήφθη.

-Στην ελληνοαλβανική μεθόριο η Αστυνομία συνέλαβε τρεις αλλοδαπούς με την κατηγορία της εισαγωγής και μεταφοράς ναρκωτικών στη χώρα. Οι συλληφθέντες νωρίτερα είχαν μεταφορτώσει σε εγκαταλειμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, τρεις σάκους με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους περίπου 53 κιλών.

Το αυτοκίνητο- το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες- εντοπίστηκε έμφορτο σε δασική περιοχή στους Μηλιωτάδες Ανατολικού Ζαγορίου.

www.ert.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgrΕπίσης σας Προτείνουμε...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS