Ειδήσεις από το αστυνομικό Δελτίο

Ειδήσεις από το αστυνομικό Δελτίο

– Στην Πρέβεζα η Αστυνομία συνέλαβε 29χρονο για διακίνηση ναρκωτικών. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την αστυνομία είχε συσκευάσει προς πώληση 25 φακελάκια κάνναβης συνολικού βάρους περίπου 74 γραμμαρίων. -Στη Φιλιππιάδα η Αστυνομία συνέλαβε 28χρονο ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο με εγκατάλειψη θύματος. Συγκεκριμένα με το αυτοκίνητό του παρέσυρε και τραυμάτισε 17χρονο που κινούνταν πεζός, εγκαταλείποντάς

www.ert.gr


Ειδήσεις από το αστυνομικό Δελτίο

– Στην Πρέβεζα η Αστυνομία συνέλαβε 29χρονο για διακίνηση ναρκωτικών. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την αστυνομία είχε συσκευάσει προς πώληση 25 φακελάκια κάνναβης συνολικού βάρους περίπου 74 γραμμαρίων.
-Στη Φιλιππιάδα η Αστυνομία συνέλαβε 28χρονο ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο με εγκατάλειψη θύματος. Συγκεκριμένα με το αυτοκίνητό του παρέσυρε και τραυμάτισε 17χρονο που κινούνταν πεζός, εγκαταλείποντάς τον, στον τόπο του ατυχήματος.
– Στην Ηγουμενίτσα και στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας, έπειτα από τη σύλληψη δύο αλλοδαπών για διευκόλυνση εξόδου σε 2 μη νόμιμους μετανάστες, η Αστυνομία διαπίστωσε ότι σε βάρος ενός εκ των διακινητών εκκρεμούν τουλάχιστον άλλες 3 παρόμοιες καταδικαστικές αποφάσεις. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διακινητής είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

www.ert.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr+ Σας ενδιαφερουν...

Ο καιρός της Τρίτης

20-03-2019 ==> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣΕλλάδα-Κόσμος

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS