Οδύσσεια παράσταση κουκλοθεάτρου από το Ουπς!

odissia koukles

Οδύσσεια παράσταση κουκλοθεάτρου από το Ουπς! το κουκλοθέατρο για 2 παραστάσεις στα Γιάννενα στις 12:00 και στις 17:00, την Κυριακή στις 12 Νοεμβρίου στο θέατρο Έκφραση


"Οδύσσεια ένα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Απ'όταν ήμασταν και εμείς παιδιά πάντα μας μάγευε η ιστορία του Οδυσσέα.
Ένας ήρωας σαν “κανέναν” άλλο έξυπνος, γενναίος , αφοσιωμένος και ικανός αρχηγός.
Όπου στον γυρισμό του από την Τροία η απερισκεψία των συντρόφων του και η οργή των Θεών του «χάρισαν» ένα ταξίδι που μοιάζει λίγο πολύ με τις ζωές όλων μας.
Ο Όμηρος ένας ποιητής μοναδικός “πλέκει” με δεξιοτεχνία μια ιστορία διαχρονική. Ο Οδυσσέας δεν παύει να αγωνίζεται και να ελπίζει για την επιστροφή του.
Θεοί ,τέρατα και κακοτυχίες δεν κατάφεραν να τον αποτρέψουν από το να ανταμώσει και πάλι το σπίτι και τους αγαπημένους του.
Τώρα πια δεν είμαστε παιδιά και όμως το ταξίδι του Οδυσσέα ακόμα μας κάνει να συλλογιζόμαστε και να τρέμουμε στα κρυφά μπροστά στους Κύκλωπες. Γι' αυτό επιλέξαμε να σας αφηγηθούμε την ιστορία του πολυμήχανου βασιλιά της Ιθάκης, γιατί και εμείς και εσείς μπορούμε και οφείλουμε να φοβόμαστε λιγότερο όλα όσα γνωρίζουμε...
Μια παράσταση κουκλοθεάτρου, σκιών και αφήγησης με ζωντανή μουσική που μας φέρνει αντιμέτωπους με το φόβο για το άγνωστο και μας μαθαίνει πως όσα τέρατα και αν συναντήσουμε στον δρόμο μας, η θέληση μας να συνεχίσουμε θα μας οδηγεί πάντα πιο πέρα από αυτά!

Διάρκεια: 60΄
Ηλικίες: 4+

Εμψύχωση-μουσική-κούκλες-κατασκευές,-διασκευή κειμένου: Ο.υ.π.ς! το κουκλοθέατρο
Κείμενο: Όμηρος 
Τεχνικές: κούκλες άμεσου χειρισμού, θέατρο σκιών, μαριονέτες
γενική είσοδος 5 ευρώ

+ Σας ενδιαφερουν...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS