Η Tesla αποκτά έκταση για το νέο της εργοστάσιο στην Κίνα

Στην τεράστια έκταση 860 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων θα λειτουργήσει το νέο εργοστάσιο που θα επιτρέψει την παραγωγή 500.000 οχημάτων το χρόνο. Στην τεράστια έκταση 860 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων θα λειτουργήσει το νέο εργοστάσιο που θα επιτρέψει την παραγωγή 500.000 οχημάτων το χρόνο. Όταν εγκαινιαστεί θα επιτρέψει στην Tesla να γλυτώσει τον φόρο της τάξης του 40 τοις εκατό που επιβάλει η Κίνα στα εισαγόμενα αυτοκίνητα.
  • Εμφανίσεις: 44

Η Samsung ξεκινάει γραμμή παραγωγής τσιπ 7 νανομέτρων

Η νέα διαδικασία ανοίγει δρόμους για ταχύτερη και αποδοτικότερη παραγωγή για τα τσιπάκια της επόμενης γενιάς. Η νέα διαδικασία ανοίγει δρόμους για ταχύτερη και αποδοτικότερη παραγωγή για τα τσιπάκια της επόμενης γενιάς. Ωστόσο, η Samsung θα πρέπει να ανταγωνιστεί την TSMC που έχει ήδη τεράστιο όγκο παραγγελιών για τα νέα SOCs
  • Εμφανίσεις: 44

Το CPU-Z πλέον θα μπορεί να ανιχνεύει τις ψεύτικες Nvidia κάρτες.

Αν και οι πιθανότητες να βρείτε μια απομίμηση στο διαδίκτυο είναι αρκετά μικρές, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία φθηνή κάρτα από το ebay; Αν και οι πιθανότητες να βρείτε μια απομίμηση στο διαδίκτυο είναι αρκετά μικρές, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία φθηνή κάρτα από το ebay; Τώρα μπορείτε να ξέρετε αν άξιζε αυτά τα 15 ευρώ.
  • Εμφανίσεις: 41

+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS