ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

475.000 ευρώ για δρόμους και κοινόχρηστους χώρους στη Δ.Ε. Περάματος

Στον αέρα βρίσκεται  ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για το έργο «Κατασκευή Εσωτερικής οδοποιίας και διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων» συνολικού προϋπολογισμού 475.000 ευρώ.

Την προκήρυξη του διαγωνισμού υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, με την μελέτη να περιλαμβάνει εργασίες στις Τ.Κ. Περιβλέπτου, Κρανούλας, Κρύας, Περάματος, Αμφιθέας και Λιγκιάδων της Δημοτικής Ενότητας Περάματος του Δήμου Ιωαννιτών.

«Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου μας, όπως ακριβώς σχεδιάσαμε στο τεχνικό μας πρόγραμμα από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας. Έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας και τα οποία χάρη στην οικονομική διαχείριση που κάναμε χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους. Πιστοί στις αρχές μας θα συνεχίσουμε να άγουμε έργο μέχρι και την τελευταία μέρα της τρέχουσας θητείας μας, δήλωσε ο δήμαρχος.

  • Εμφανίσεις: 14

Η προεκλογική δραστηριότητα του Γ. Καραγιάννη

Ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Καραγιάννης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, επισκέφτηκε την Τρίτη 25/6 τα γραφεία της Διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και στη συνέχεια τη ΔΟΥ Ιωαννίνων όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες καθώς και με τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών της.

Την Τετάρτη 26/6 περιόδευσε στο κέντρο των Ιωαννίνων και στη συνέχεια επισκέφτηκε υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών, το Δημαρχείο Ιωαννίνων, το Δημαρχείο Ζίτσας και τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην οδό Β. Ηπείρου. Κατά τις επισκέψεις του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό των υπηρεσιών και να συναντηθεί με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, τον δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο και τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δ. Μακεδονίας Βασίλη Μιχελάκη.

  • Εμφανίσεις: 11

«Χρυσή» η Κορακάκη στο Μινσκ

Το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 25μ. κατέκτησε η Άννα Κορακάκη, στο πλαίσιο των 2ων Ευρωπαϊκών Αγώνων που…
  • Εμφανίσεις: 9

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS